ronaldussen.punt.nl
Nieuws van de week
Het zat er al 2 weken aan te komen, de DSB Bank is omgevallen.
Heel triest voor alle gedupeerden maar dit nieuws heeft toch ook wel weer een positief puntje.
We worden niet meer lastig gevallen door die irritante rotreclames die ons voorhielden hoe makkelijk en snel je een lening kon aanvragen met hele hoge lasten.
Opgeleukt door zo’n “gezellig doorsnee oer-Hollands gezinnetje”.
 
Je kent die reclames wel met zo’n 40+ super actieve vader (met een sjaal om) die al een beetje grijs aan het worden is, getrouwd met zo’n muts in een bodywarmer (En als iets alle seks uit een mens ragt, dan is het wel een bodywarmer) en 2 van die niet puberende pubers met een ongelofelijke kakkerrrrrssss eewwwrrrrrrrrrr. Zo’n blond jochie met dat half lange haar die heel blij aan papa vraagt of dit de nieuwe auto wordt. Broer en zus die zonder ruzie heel blij naast elkaar in een auto stappen.
 
Of die reclames met zo’n zelfde muts of 40+vent die naar de DSB belt of ze een goedkopere lening kunnen krijgen en die dan te woord wordt gestaan door een vent met die blije irritante kut stem.
 
Deze reclameterroristen zullen ons niet meer lastigvallen!
 
*Makkelijk en snel, van de buis af .nl!*
 
En dan goed nieuws voor alle wappernichten die bij hoog en laag beweren dat ze een joekeloeres van minstens 21cm hebben (Algemene norm in nichtenland), maar dat dus absoluut niet hebben!
 
Calvin Klein komt met een spijkerbroek waar een zogenaamd opvulstukje in het kruis genaaid zit. *Om te laten zien wat je in huis hebt*
 
Als je het mij vraagt laat je hiermee JUIST zien dat je niks in huis hebt ;)
Je bent toch wel heel erg zielig en diep diep zeeeer diep gezonken als je 80 euro gaat uitgeven voor zoiets stompzinnigs?
 
Psychiaters in het land verzamel U! Er is weer werk aan de winkel!  En ik ben zelfs bang dat ook u niet voor uw 67e met pensioen kunt gaan ;)
 
Dan wordt er nog zeer regelmatig op school aan mij gevraagd hoe het in de liefde is, of er op school nog een leuk jochie rondscharrelt, en zeggen 2 klasgenoten al sinds vorig jaar dat ze met mij een keer uit gaan in Arnhem…
 
Verder heb ik sinds 2 weken alle nummer top 40 nummer 1 hits uit de jaren 80 in mijn bezit. Deze ga ik per jaartal branden op cd’s en ik ben al druk bezig met het ontwerpen van de hoesjes.
 
Binnenkort zal ik nog wat foto’s showen van de afgelopen tijd.
 
Groeten, ®onaldussen!

Reacties

Dream op 20-10-2009 21:47
Heerlijk het idee geen Frisia reclame meer, zou TV kijken nu echt weer leuk gaan worden ;).
 
En de voorgevulde broek lijkt mij dus het ultieme wapen tegen SOA's. Immers als je als losgeslagen relnicht zo'n broek draagt, dan laat je het wel uit je hoofd om hem te laten zakken, dat zou immers funest zijn voor je status als lustobject voor een uitgerekte bottom-slet.
 
En dan de pensioenleeftijd, 67 jaar met de mogelijkheid om tegen minder geld toch op je 65e te stoppen. 1 voordeel hebben we hierbij, de graaiers hebben genoeg geld om eerder te stoppen met werken, straks hebben we nog een tekort aan zakkenvullers. Wat zou kabinet balkenende XV daar nu op moeten verzinnen.
 
Gelukkig moeten de Arnhemmers ook 2 jaar langer door, 2 jaar langer de kans om bij de gevestigde uitgaansgelegenheden wat te gaan drinken met je klasgenoten, tenzij ze natuurlijk een woekerpolis bij de DSB hadden.
 
Maar in dat geval... hebben we gelukkig de top40 jaren 80, en.... de foto's nog.

Wubbo op 21-10-2009 06:47
*bodywarmer aandoet, kat een aai over de bol geeft en heel burgerlijk naar het werk gaat*
 
Heeft er nog iemand een lening voor me toevallig? Anders is mijn leven niet af! ;-)
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl