ronaldussen.punt.nl
Twitter
Het schijnt een nieuw modeverschijnsel te zijn
Iedereen heeft het, iedereen doet het
Ik niet natuurlijk, daar voel ik mij “te goed” voor.
Of zou ik als enige beseffen dat anderen het niet zo interessant vinden om te lezen dat om 12.34.54 uur des Middags het pleepapier op toren C, verdieping 7, afdeling spuit en baggerwerkzaamheden in de linkergang, bij de 2e herentoiletten in wc hokje 4 ,bij dat ene raampje waar al een half jaar een grote barst in zit, op is ?
Of snap IK gewoon niet dat anderen dat WEL interessant vinden?
 
Even een korte uitleg wat Twitter is. Je maakt een account aan op een zogenaamde Twittersite, (dit account kan je ook integreren op je eigen site), Je hebt ook een mobiele telefoon nodig met smsfunctie. Je zet wat tekst in een sms, je stuurt het naar je twitteraccount en hup, binnen 1, 2 seconden staat jou wereldnieuws op het internet en een miljoenenpubliek komt dan zowat klaar op het bericht dat je om 14.45.29 uur geen zin had om te lopen en dat je maar de fiets hebt genomen naar het busstation wat 100m verderop ligt.
 
Zelf denken ze dat we volledig op de hoogte willen zijn van hun ultra boeiend leventje!
 
In mijn ogen is het totaal oninteressant wat jij om 13.56.03 uur doet en het boeit me dan ook geen flikker.
Mensen die denken dat het wel interessant is dat anderen weten wat jij om die tijd doet, zijn in mijn ogen een beetje sneu, een beetje zielig want de meeste mensen die hieraan meedoen zijn gewoon niet interessant. Mijns inziens dan, want zelf denken ze daar heel anders over!
 
Goed, frustratie geuit, over op iets heel anders.
 
De al ruim 30 jaar populaire kinderprogramma “Sesamstraat” verkeert in zware tijden.
De afgelopen jaren wordt er nogal gehannest met de uitzendtijdstippen wat de kijkcijfers niet ten goede komt. Tot enkele jaren geleden was het half 7, sesamstraat en daarna gingen de kinderen naar bed. Toen begon het gedonder. Het moest allemaal anders en sesamstraat werd verschoven naar 6 uur, precies onder het eten, heel handig. Toen gingen de publieke zenders op de kop, ging sesamstraat naar een andere zender en werd het verschoven naar half 6, precies onder het koken, nog handige. Nu wordt het programma al om 5 uur uitgezonden! Veel kinderen en ouders zijn nog niet thuis, of komen net thuis. De kijkcijfers zijn wederom gedaald.
Binnenkort wordt het programma weer naar half 6 gebracht, iets beter dan 5 uur, maar nog niet goed genoeg!
er is daarom een actie gestart om Sesamstraat weer terug te brengen naar half 7!

Ga naar www.sesamstraatnaarhalf7.nl en help mee!
 
Zo, en nu ben ik klaar voor vandaag!
 
Groeten, Ronaldussen

Reacties

silleke op 14-04-2009 19:46
berichtje achtergelaat gedoet op site voor sesamstraat
 
en ook ik wil niet weten wat anderen op elke minuut van welke dag dan ook doen hoor..zolang ik dat maar van mezelf weet is dat voldoende..en zelfs dat weet ik soms niet eens 100%
 
groetjesssssssss,
kip zonder kop (af en toe dan...en figuurlijk, kalm maar )
Wubbo op 14-04-2009 21:54
SESAMSTRAAT NAAR HALF ZEVEN!
 
Soms mag schreeuwen best. Ik heb al getekend btw ;-)
 
Ow trouwens, zal ik je morgen maar eens elke 10 minuten een SMS sturen van wat ik aan het doen ben? Vind je vast wel interessant! :P
droompjuh op 14-04-2009 22:19
zo ik heb even op mijn twitter gezet dat ik heb getekend voor sesamstraat naar half 7 en dat ik dit heb gemeld op jou blogje.
 
Trouwens over sesamstraat gesproken, als je weer hier bent, kat na seasamstraat naar bed, en hebben we samen lekker een lange gezellige avond... scheelt weer een uurtje ;)
Philizz op 23-04-2009 02:52
Auch, duidelijke sneer naar Thijs dus :-P
 
Och, Twitter is voor mij niet interessant. Heb het ook eerder overwogen en een testaccount aangemaakt, maar ik ben toch meer van de inhoudelijkere verhalen... Dus op Philizz.nl voorlopig ook geen fladderige widget.
 
En verder ben ik Sesamstraat ontgroeid en heb ik een hekel aan kinderen. Die horen om half 7 te slapen! (Ja, ook kinderen van 14)
ronaldussen op 23-04-2009 14:52
Het is een sneer naar iedereen die zich bezighoudt met 'Twitteren' ;)
annemieke op 23-04-2009 15:20
om eerlijk te zijn ik twitter niet het trekt me niet echt
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl