ronaldussen.punt.nl
Complot?
We schrijven 8 april 2009.
 
Het is lente, de bloemetjes gaan weer bloeien en ook de bomen laten hun groene kant weer zien. De vogeltjes hebben hun partners alweer gevonden en de meeste nestjes zijn gebouwd.
De mensen zelf zijn ook weer een stuk vrolijker en verwisselen hun winterverpakking voor hun lente/zomerverpakking. En dat laatste heeft ook weer zo zijn voordelen natuurlijk ;)

Niet alleen de kleding wordt verwisseld, ook de vriendjes worden ingewisseld voor een ander. Dat laatste is trouwens een niet-seizoensgebonden proces maar beleeft vaak wel een hoogtepunt in de lente, in het kader van “ik wil nou wel eens wat anders”. Ook de zomer scoort op dit punt vrij hoog.

Doordat de wintervriendjes (ik hou het even voor het gemak op vriendjes, hoewel ik weet dat je ook een vriendinnetje kan hebben) zijn ingewisseld voor een voorjaarsvriendje, raken de geliefde niet uitgepraat over elkaar en menig gesprek met vrienden en vriendinnen gaat dan ook over de nieuwe aanwinsten. Natuurlijk zijn er ook een aantal die de uitverkoop mis zijn gelopen en dus wel de wintervriend in de exenbak gedumpt maar niet een nieuwe vriend hebben weten te bemachtigen en natuurlijk is er de eeuwige vrijgezel.
 
En tot die laatste categorie behoor ik, heb ik het idee. Ik ben inmiddels dik 2 jaar vrijgezel en tussendoor nog niet eens een onenightstand gehad. Nu ben ik er ook niet de persoon naar om een onenightstand te hebben maar oké,

1e complotgenoten:
 
Goed, de liefdesgesprekken dusch :)
De liefde hangt dus overal in de lucht en iedereen is benieuwd naar elkaars liefdesleven en ook ik ontkom er niet aan een bijdrage te moeten leveren aan dit soort gesprekken.
Nu begin ik niet uit mezelf over mijn liefdesleven te babbelen maar anderen schijnen er wel keer op keer nieuwsgierig naar te zijn. Ze weten inmiddels dat ik al tijden vrijgezel ben maar zijn keer op keer benieuwd of ik al iemand op het oog heb. (andere vormen zijn “op wat voor type val je”etc.)

Ook vandaag ontkwam ik niet aan deze vraag. Het leek wel of het een complot was om me onder druk te zetten om ’s een neukertje te gaan scoren. Als eerste waren m’n klasgenoten  benieuwd of ik al iemand op het oog had. Nee, dat had en heb ik (nog) niet. Nu wilde het toeval dat er een aantal ICT jongens in de kantine zaten (verders was het leeg), en m’n klasgenoten waren wel benieuwd of er eentje tussenzat die ik leuk vond. Nu had ik wel ’s eerder een ict jongen gezien die me wel leuk leek en die bleek er nu ook tussen te zitten. Ik keurde de rest (bevestigde weer m’n conclusie dat ict’ers doorgaans niet de knapsten van het volk zijn), bekeek die ene jongen nog ’s goed en kwam erachter dat hij ,nu hij geen winterverpakking meer aanheeft, toch wel een erg dun menneke was , zonder houvast dus, dus kon ik met de volle overtuiging tegen m’n klasgenoten zeggen dat er geen leuke tussenzat. De rest van de klas was er ook mee eens.
 
De volgende vraag was of ik dan misschien een bekende persoon (van tv enzo) misschien leuk vond? Ik dacht diep na, maar kon geen enkel persoon vinden die ik leuk vond.
Het gesprek ging daarna nog wel door maar dat is niet zo interessant om hier te vermelden.

Volgende complotgenoot:
De schooldag zat erop en thuis aangekomen startte ik mijn pc en ook msn op.
Daar sprak een vriend mij aan en vroeg hoe het met me was en direct erachteraan hoe het met mijn liefdesleven ging. Nuja, die is vrij stil dusch. Na ook even over zijn liefdesleven gebabbeld te hebben kwam hij met tips aanzetten om mij aan de man te helpen.
Uitgaan, contactadvertenties plaatsen, daten in het donker, welke ik allemaal afwees :)
Ik ben dan al wel lange tijd vrijgezel, maar nog niet wanhopig ;)
 
En toen sprak een zekere “zwangere soepkip” (wilde persé zo genoemd worden!) mij aan en vroeg mij na een paar regels ook hoe het zat met m’n liefdesleven…!
 
Het is gewoon een complot tegen me!
Ze willen me onder druk zetten om te zorgen dat ook ik ’s aan een vriendje kom…
Nuja, we zullen zien of het complot zich de komende tijd doorzet en of het gewerkt heeft…
 
Groeten van een gecomplotteerd ®onaldussen!

Reacties

ronaldussen op 08-04-2009 17:27
En dan vraagt er net een hetzelfde op een chatbox
Philizz op 08-04-2009 17:32
Geweldig :P
Leuk dat je klasgenoten er open en geïnteresseerd naar vragen welke ICT'er aan de overkant je wel huurbaar vind. Op mijn school kan alles, maar het is me nog niet voorgekomen dat iemand zich oprecht aanbied (tenzij eerder omschreven sneu volk, en hoewel homo en aantrekkelijk, voor mij per definitie dan al oninteressant)
De lente duurt nog lang, geniet ervan! :)

Zwangere Soepkip op 08-04-2009 18:14
Nu maar hopen dat het complot werkt, en er een leuke homo mèt houvast en zònder wapperneigingen op je pad komt binnenkort :D
Thijs op 08-04-2009 18:31
En dan vraagt er net een hetzelfde op een chatbox
  door: ronaldussen 2009-04-08 17:27:55
 
 ==> Wat voor chatbox dan? :P
silleke op 08-04-2009 21:15
Je mag er best voor uit komen dat ik de liefde van je leven ben hoor schatje maar ik deel je heel graag met een super leuke en lieve gozer die echt voor je gaat, want dat verdien je..en die komt er ook wel..alles op ze tijd!
Tot die tijd heb je mij incl. mijn pluspunten
droompjuh op 10-04-2009 09:49
hjälp!!! hjälp!!!
Het blijkt dat dit complot zich niet alleen tegen jou richt....
 
 
Elisa op 10-04-2009 19:37
hihih,, echt leuk hoe jij schrijft :)
 
Groetjes van je lieve klasgenoot:)
 
Edit Ronaldussen: Naam bij gezet
ronaldussen op 10-04-2009 19:39
Thnx! :)
Wubbo op 13-04-2009 00:17
Ik ben tegen de stelling dat IT-ertjes niet leuk zijn! :P
 
Btw: ik ken nog een eeuwig-vrijgezelle-homo, misschien moet ik jullie eens koppelen (A)
ronaldussen op 13-04-2009 00:20
Uitzonderingen daargelaten natuurlijk

En wat dat koppelen betreft, ik weet niet of ik daar op zit te wachten
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl